Papatyam Anaokulu

Vizyon: Alanında fark yaratmış ,sürekli gelişen ,sunduğu eğitim ortamıyla daima model alınan, öğrencilere kazandırdığı nitelikleriyle de tercih edilen lider bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun programı kullanarak, sorun çözebilen, özgüveni yüksek, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven mutlu bireyler yetiştirerek, İlköğretime hazırlamak temel varlık sebebimizdir.

Başarılar: ..

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul Projesi Eko-Okul Projesi Okullarda Orman Projesi Beyaz Bayrak Projesi eTwinning Projesi Tasarım Beceri STEM Projesi Robotik Kodlama Projesi

WEB - https://papatyam.meb.k12.tr

Adres - Pınarbaşı Mah. Osmanlı Cad. Elbistan K.MARAŞ

Yerleşim Yeri - PInarbaşı Mah.Osmanlı Cad.

Adres - Pınarbaşı Mah. Osmanlı Cad. Elbistan K.MARAŞ

Ulaşım Şehir İçi Servis